ASSAN-PANEL-kibar-holging

" DOKUNDUĞUMUZ İŞİ BİTİRİRİZ "

Kurumsal

kurumsal

AMACIMIZ ; PROJELERİMİZİ
DOĞRU MALZEME,
DOĞRU DETAY,

DOĞRU AKSESUAR VE BAĞLANTI ELEMANI

İLE DİZAYN EDEREK  YATIRIMCILARI BİLİNÇLENDİRMEK VE  GÜZEL ESERLER ORTAYA ÇIKARMAKTIR.

 

 

  • 90'lı yılların başından itibaren metal sektörünün duayen firmalarında hizmet verdikten sonra 1999 yılında ACAR YAPI olarak sektöre merhaba diyen firmamız, metal çatı ve cephe kaplamaları deneyiminin verdiği güçle kuruluşundan bu yana önemli projelere imzasını atmıştır.
  • Ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip eden ACAR YAPI Türkiye'de hızla gelişen metal yapı sektörünün uluslararası standartlarda ve bulunduğu coğrafyadaki en büyük firmalarından olan ASSAN PANEL ile oluşturduğu güç birliği ile sahip olduğu deneyime, kalite üretim ve ürün güvencesini de eklemiştir. ACAR YAPI, boyalı metal ve metal çatı-cephe kaplama sistemlerinin önde gelen üreticisi ASSAN PANEL'in verdiği firma güvencesiyle acar yapı yoluna hızla devam etmektedir.
  • ACAR YAPI, kazandığı tüm bu tecrübe ve üretim gücüne, ortaklarının mimarlık ve mühendislik deneyimlerini de katarak tüketicilerine projeden montaja kadar her türlü desteği vermektedir.
  • ASSAN PANEL bayi olan ACAR YAPI, Poliüretan Sandviç Çatı / Cephe Paneli, Taşyünü Sandviç Çatı / Cephe Paneli, Boyalı Sac Trapez  ve Metal Kenet satışı ve uygulaması yapmaktadır.
Ataşehir Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulv.
Metropol İstanbul Sit. C1 BLOK Kat: 4 Daire: 91 , 34758 Ataşehir/İstanbul
Tel : +90 216 4552764 / Fax : +90 216 4552964 / Mobil: +90 532 7997873